lördag 31 oktober 2009

Innebandy, inte riktigt min sport..

Idag har har jag kollat lite på Bele Barkarbys pojk -97 lag när dom spelade final i viksjöhallen. Jocke tränar dem så det var därför jag tittade. Även fast jag inte alls spelar innebandy eller tycker det är kul att spela var jag lika uppspelt som morsorna på läktarna. Haha.
Bele Barkarby ledde tills det var en sekund kvar, då gjorde motståndarna mål. Så det blev straffar och där förlorade dem. Men dem var värda en vinst. Ni var duktiga killar!

Viksjöhallen väcker många fina minnen, blev faktiskt sugen på att spela Skinkcupen. Vore jävligt kul. Någon som är på?

Nu ska vi till mamma och pappa och äta middag och dricka vin. Cicci, Daniel och lilla Anton kommer också- Sen om alla orkar hoppas jag på att vi kommer spela lite kort.

/Fotbollsälskaren Denice

onsdag 28 oktober 2009

Saffransris

Det här åt jag igår, sä j*vla gott. Saffransris, stekt kyckling, ungsbakad tomat, turkisk yoghurt och lätt stekta lökklyftor.
M m m!

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut. Har kört spinning med 75 min puls pass med laget. Höll på att spy.

måndag 26 oktober 2009

Nya saker till hemmet

Tre blommor och en vas
Hade tänkt ha dessa i fönstret i stället för ljusstake med någon julkula i.

Hemma tidigt idag

Idag skulle jag egentligen inte jobbat men eftersom vi bygger om i butiken fick jag komma in och jobba några timmar.
Nu ska jag och Jocke laga lite Tacos. Men hade helst av allt bara velat ligga på soffan, har blivit förskyld. Blä, missar träningen ikväll, hoppas det blivit bättre till på onsdag för då blir det spinning 75 min puls pass. Riktigt jobbigt men kul!

/Förskylda Denice

söndag 25 oktober 2009

Jobbig söndag

Lördag23.15
Efter en mysig middag med tjejerna i stan och lite sällskapsspel hos Frida och Niklas åker jag hem för att för att sova. Tråkigt, jag vet. Men kan inte vara bakis på jobbet. Dom hade roligt iaf.

03.00
Jocker ringer och vill ha skjuts hem från Garbo. Tydligen fungerade inte deras kort för det var något strul med Nordea. "Eller hur!!" Efter några på och av samtal åker jag och hämtar Jocke och hans kompis.

03.19
Måste tanka i Rissne, (brevid donken) Barnen i bilen skriker mat så det blev drive in.

03.35
Äntligen hemma, sooova.

08.45
Klockan ringer, en timme för tidigt! Sover en timme till med snarkande Jocke. Klockan ringer igen, upp och jobba!

18.25
Hemma och tar hand om sjuklingen som tydligen spytt 8 ggr idag. Hoppas han inte smittar.

22.30
Sova!

torsdag 22 oktober 2009

Träning!

Kommer ner på fotbollsträningen, konditionstest. Jippi! Utan uppvärming börjar vi springa 7 varv runt löparbanan så fort vi kan. Efter 2 varv sträcker jag självklart ljumsken, men kämpar vidare de sista varven. OMG vad jobbigt det var. Sen börjar den vanliga träningen med boll och tyvärr fick jag avbryta träningen, f*** ljumske. Istället för att träna styrka i kylan åkte jag hem till pilatesbollen. Så här såg det ut.

onsdag 21 oktober 2009

Moster Denice

Idag har jag varit hos min syster nästan hela dagen. Hjälpt henne och passat Anton lite så hon hunnit fixa lite hemma. Det är inte lätt att hinna med allt när man precis blivit mamma. All tid går åt att mata honom, gå runt och dadda med han och göra honom nöjd. All focus på honom.
Så efter idag kommer jag nog få lite träningsvärk i armen. Men det är värt det, för det var så mysigt. Sen kom Jaquline och Daniella med söta lilla Maribel på middag, jätte trevligt.

Ska nu mysa med min pojkvän som kom hem för ett tag sen.

/Moster Denice

tisdag 20 oktober 2009

Ledig dag.. skönt!

Börjar dagen med att kolla ett avsnitt Desperate housewives, måste faktiskt säga att det är en av de bästa serierna jag tittar på. Det finns verkligen allt i den serien.

Sedan åkte jag till syrran där hon bjöd på jätte goda mackor som hon gjorde till mig och mamma. På mackan var det en röra, pepparsalami, creme frech, pepparots visp och lite purjolök, den smeten på en rostmacka med lite rucola. As gott! Bra förrättsmacka.

När vi alla ätit klart var mamma tvungen att åka tillbaka till jobbet. Då ville Cicci ha skjuts för hon var på shoppinghumör. Och inte bangar jag på att följa med på det. Vi mötte även upp våran mormor som hängde med på våran lilla runda i Jakobsberg Centrum. Alltid roligt att shoppa med mormor!

Nu måste jag prova det jag köpt. Hej

/Shopaholic Denice

söndag 18 oktober 2009

Inte så underbar morgon...

Usch och fy vad dåligt jag mått idag.. legat i soffan hela dagen fram till 17. Men sen bjöd Kangas på tacos hemma hos sig så då åkte jag dit. Där var alla lika trötta. Blev en sen natt för oss alla.

Kvällen hos farmor och Ove igår var jätte trevlig. Fick massa god mat, t.o.m matlåda hem också.
Nu ska jag slappa mer i soffan med Jocke.

/Slitna Denice

lördag 17 oktober 2009

Underbar morgon!

Då var man brunett igen, hade tänkt mig lite ljusare först men nu blev det rödbrunt på en gång. Men det blev fint, jag är nöjd!

LOVE morgonar då man kan vakna upp med sin älskling utan att klockan ringt och bara ligga och slappa i sängen och inte ha något att stressa till. Tack baby för en underbar morgon. Inte ofta när det händer men gud så underbart det är!

Om några timmar bär det av mot Heby till min farmor som fyller år. Efter det ska vi åka och fira Nattan som fyller år. Möter dock upp dem i stan innan vi ska in på Amba och röjja. Ska bli kul, länge sen party Phi phi var här.

/Love Denice

onsdag 14 oktober 2009

Middag på bordet


Sitter nu hemma hos mamma och pappa där jag fått lasagne till middag. Pappa var så gullig och ringde och frågade om jag ville komma över och äta middag här. Och inte tackar man nej till färdiglagad lasagne när kylskåpet står tomt hemma =P
Min farfar är även här och idag ska han kanske få träffa sitt barnbarnsbarn för första gången om Cicci kommer hit med Anton som just nu är inne i stan i deras Tattoo studio.

Jocke är inne i stan och röjjer, eller kollar fotboll med jobbet. Ska bli kul och se vilket tillstånd han är i när han kommer hem. Kommer han ringa på dörrklockan eller kan han låsa upp själv?

/ Proppmätta Denice

måndag 12 oktober 2009

Träning och hungrig!

Om en timme ska jag åka på fotbollsträning... Är hungrig, men är för trött att äta och laga mat. Skulle vara gott med tacos, mmm.
Är inte van att gå upp 07.00 och jobba...

/ Veliga Denice

söndag 11 oktober 2009

Äntligen slutet på söndag!

Nu blir det film och hägendaz! Helt slut efter en jobbhelg, så nu blir det mys.

Längtar till på onsdag, för då ska jag klippa mig. Undra vad jag ska hitta på? Något nytt känns det som iaf.


God natt lilla Anton hoppas du kan sova med din lilla värmenalle så syrran får sova lite i natt.


/Trötta Denice

fredag 9 oktober 2009

Det har hänt!

Jag har skaffat en blogg jag med! Haha

Vad ska mitt första inlägg handla om... Hmm vad gör jag nu?

Jo, min pv (pojkvän) har köpt NHL 10 Hockey spel, så nu kan man ju säga att jag är singel, typ! Äskar dig Jocke men fy fan vilket tråkigt spel! Så nu sitter jag här själv och lyssnar på idol, för att han spelar NHL på tv:n. Tur att man har Hägendaz att trösta i sig.



Måste också skriva om Mollymus, min och Jockes underbara dag igår.


Strålande sol och inte allt för kallt ute beslutar Jocke och jag oss för att ta en promenad med Molly i skogen. Eftersom jag och Molly visade Issa förra året vart vikingarna höll hus vid Gåseborg var det Jockes tur nu. Jätte mysigt var det, det ända som saknades var korv med bröd som vi hade kunnat grilla där. Fanns ved och tändvätska där från kommunen, fett bra!

Någon som vill följa med nästa gång?


/Myspysiga Denice