lördag 30 januari 2010

Duktig på jobbet...







Så här fint har jag gjort på jobbet. Byggt upp hyllor och packat upp varor från Himla. Duschad och klar, nu blir det läggdags för imorgon är det jobb igen. Tack Jocke för ikväll var mycket mysigt med middag och vin. Kanske blir lite massage nu, hoppas det, för det kan vara det bästa som finns! Natti natt!

fredag 29 januari 2010

Så här snygga var vi på Åland




Efter jobbet blev det träning på Järfällavallen i den vackra snön, som Emelie och Hanna försökte fånga i munnen hehe.
Idag har jag haft en lite dålig dag, börjar med att jag fastnast med bilen på parkeringen så jag inte kommer till jobbet. Den bara står och spinner lilla Volvon. Arg och ledsen ringer jag mamma och säger att jag sitter fast. Så snäll som hon är kommer hon och hjälper mig att knuffar tillbaka Volvon på plats, och sedan skjutsar mig till jobbet.
Självklart var det jätte mycket på jobbet att göra... Sen på träningen hade jag väldigt ont i mitt lår och som grädde på moset fick jag ett skott rakt i fejjan och började blöda näsblod och fick fläskläpp.
Hoppas min dag blir lite bättre imorgon. God natt!

onsdag 27 januari 2010

Idag har jag lekt, njutit och svettats

Lekt har jag gjort med Cicci, Anton och Reggae. Eller Cicci lekta jag inte med, hon var duktig med att tvätta och gjorde lunch till oss.






Njöt gjorde jag på min massage som jag fick av Jocke i 1års present. Tack älskling det var jätte skönt! Behövde verkligen en avkopplande massage.
Sen slirade jag iväg med Volvon och köpte mat till Jocke och mig. Is och snö som det var på vägen gjorde så att jag inte kom iväg, så fick ta hjälp av ett par snälla killar som hjälpte mig att knuffa på bilen. Tack tack!
Sen kom Honkan och hämtade upp mig. Vi skulle då iväg med några tjejer från laget och svettas lite på SATS, och det gjorde vi, kul var det!

Ska nu jobba ons-sön...

måndag 25 januari 2010

Cup på Åland

Oj oj oj vilken helg!
Tuff, rolig och en massa kämparglöd, så kan man sammanfatta min helgen.

Det märks att man inte tränat på två månader. Har sä jävla ont i kroppen, har aldrig haft så ont i kroppen som jag hade igår när jag vaknade. Men vi hade en match att spela om 5:e plats. Alla hade ont men vi kämpade och vann matchen. Så vi kom 5:a av 10 lag. Så det var helt okej.
Tack tjejer för i helgen!



tisdag 19 januari 2010

Igår

Igår blev det en lung dag med syrran och Anton. Vi kollade lite tv och lekte med Anton. Efter ett tag tog vi en sväng på Ica för att handla lite, behövdes fyllas på i kylen. Vi bestämde även att Cicci och Daniel skulle äta middag hos oss, så vi gjorde mycket lasange med färsk pasta. M m m det blev jätte gott. Blev lite över så då räckte det till mamma som kom förbi en snabbis.



Blir en lugn dag idag med. Blir nog att kolla lite Johan Falk filmer och dricka te så min halsont går bort. Har träning ikväll men vet inte om jag ska gå för får så ont i halsen ute i kylan, vi ska ju på cup på Åland i helgen. Så måste vara frisk till det, kommer bli så roligt.

lördag 16 januari 2010

Thailand here we come!

25 februari drar vi! Ska bli så skönt!
Vi kommer vara där nästan i fyra veckor, kommer hem den 22 mars.
Både Jocke och jag har varit i Thailand förut men jag har varit där 5-6 ggr och Jocke 1 gång. Vi kommer åka runt en del, utforska bla. en ö som jag inte varit på Koh Lipe och sedan andra öar som jag varit på innan med som inte Jocke varit på. Så det ska bli riktigt roligt och spännande. Våran plan ser ut så här än så länge:
Landar i Phuket, åker direkt ner till Koh Lipe. Men kommer åka förbi Phi Phi där vi kommer övernatta en natt och sedan vidare med färja till Koh Lipe. (ev. flyga från Phuket till en närmare pir) Stannar där i 3-5 nätter.
Sedan tar vi färjan tillbaka till Phi Phi där vi stannar 3-5 nätter.
Efter det blir det upp till Koh Phangan 2-3 nätter.
Sen Koh Samui där fam. Ekström kommer befinna sig, så där stannar vi några nätter till och umgås lite med dem.
Sen skulle vi vilja bo i Phuket i ca. 3 nätter innan vi åker hem så vi kan shoppa lite.


Här kan man se lite vart vi ska åka.


Koh Lipe



Phi Phi

Sen är frågan om man ska ha backpacker väska eller en rullväska som jag haft de senaste gångerna? Det måste vi fundera på... Längtar!

fredag 15 januari 2010

Äntligen fredag

Nu sitter Jocke och jag och degar i soffan efter en jätte mysig middag, som han gjorde helt själv
Sen stod de här fina på bordet när jag kom hem



Tack älskling!
Nu blir det mer rödvin, lite choklad, film och en massa mys.
Grattis igen till Hanna gumman som fyller år idag. Imorgon blir det party!

torsdag 14 januari 2010

Yesterday

Igår var jag hos Monica och klippte mig. Blev ingen totalförändring som jag brukar göra. Var ju sugen på att klippa kort men nu får det vara långt ett tag, så det blev bara topparna.
Monica har sin salong på Lidingö så jag tog bilen dit. Men sen när jag skulle därifrån ville inte bilen flytta på sig. Bilen är ju bakhjulsdriven så den bara stod och spann. Monica försökte knuffa men det gick inte. Så då fick min prins komma och rädda mig
Sen blev det lunch i Solna centrum och lite snack med Hanna på Dressman. H&M låg runt hörnet och jag kunde inte låta bli och ta en titt. Kom därifrån med en kasse med det här i:


En kavaj blev det

Sen åkte jag hem till Viksjö, gick sedan till Issa och hängde lite där. Cicci och Anton kom även förbi. Sen blev det hem och laga mat.
Hann med mycket den dagen. Får se vad det blir av denna dag...

tisdag 12 januari 2010

Jerry Springer

Jerry Springer kan vara det sjukaste pogramet jag sett. Bror och syster som har sex, gravid 18 åring som jobbar dom prostituerad, sjuka avslöjanden för pojk och -flickvän om att de varit otrogna, bisexuella osv. Slåss gör de också. Någon som vet om det här programet verkligen är verklighet eller om allt är påhittat för att få en knasig show?




lördag 9 januari 2010

Jobbigaste dagen ever...

Har varit en tuff dag på jobbet men nu är den avklarad. Sköönt! Men det är en dag imorgon också, blä...
Har ätit wok hos Karin med tjejerna och nu blir det te och en massa skitsnack. Myspys

fredag 8 januari 2010

Nu blir det efterrätt





Fredag

Gjort nada tills nu... Får skylla på mamma Cicci och Anton som kom hit och fikade. Blev ju att vi satt och lekte med våra iphones och hjälpte varandra med inställningar osv. Jag som skulle åkt och köpa pjäxor idag.


Anton lite hungrig?

Ikväll blev vi bjudna på middag hemma mamma och pappa. Men det är mormor som ska laga maten. För mamma och pappa ska vara barnvakt åt Anton. Cicci och Daniel ska nämligen på bio. Så dom kommer senare ikäll.

Nä nu ska jag väl göra lite nytta här hemma...

torsdag 7 januari 2010

Inge kul att vara sjuk...

Har hostat en massa inatt igen... Men den här natten väcktes Jocke av mina hostningar, förlåt älskling.
Ligger fortfarande i sängen men ska gå upp nu och göra frukost. Tror jag ska unna mig lite våfflor, mmm.



onsdag 6 januari 2010

Thailand here we come!

Idag bokade jag och Jocke resa till Thailand 25/2-22/3. Kommer bli super kul och underbart.
Hanna och Frida ska vara i Thailand med sin familj då, så ska bli kul att åka och träffa dem. Är det någon annan som ska dit då så hör av er!

tisdag 5 januari 2010

Nyår

Sista dagen innan det blev år 2010 spenderade jag med mina närmaste vänner. Dagen började med pulkåkning och varm choklad i Kallhäll. Haha kul var det, men ont i rumpan hade man dagen efter. Hanna har ju allt på film så ska bli kul och se hur galna vi ser ut.

Sen blev det hem och ta det lugnt innan vi skulle till Karin vid 4 tiden.
Där blev det uppdelning av lag. Olika tävlingar med frågesport, Singstar, musik quiz, jätte god mat,ordbildning, dricka vin. Och sen var klockan 23.45. Vi gick ut på Bolinders strands brygga och firade tolvslaget. Jocke tände en tårta som vi hade med oss. Jätte fint. Sen blev det så kallt ute så då gick vi in.