måndag 22 december 2014

Sjukhus för min lilla älskling

Igår fick Elton göra sitt första besök på sjukhus. Alla "Första gången" är inte alltid bra. =(
Det hela började med att han hade lite jobbig hosta och lät hes i fredags kväll. Men sen tidig igår morse fick han svårare att andas, hostade och kräkts upp maten. Även feber fick han. Blev värre på morgonen med andningen så vi åkte till barnakuten i Västerås eftersom vi sov över hos Eltons farmor och farfar i Västertås.
Det visade sig vara Krupp = Virus i luftvägarna. Där på sjukhuset fick han inhalera adrenalin 3 ggr, fick kortisonmedicin och molipek som hjälp mot det.
Om det skulle komma tillbaka var rådet att sitta upp med han eller komma ut i friska luften. Om det inte skulle hjälpa får man åka in igen och andas in adrenalin och ev. ta kortison.
Inget jättefarligt men det blir lite läskigt och obehagligt när det handlar om andningen. 😣 Som första förälder är man ju lite extra orolig också. Blev en dag på sjukan sen fick vi åka hem igen.

Men som tur har det blivit bättre och det är lättare för han att andas nu, så nu hoppas vi att det inte kommer tillbaka.

Tyvärr kan det ju göra det, antingen får man det en gång eller så får man det varje gång man blir förkyld. Vi hoppas på det förstnämnda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar