torsdag 20 mars 2014

Nästa stopp, Gili Air

Redan dagen efter åkte vi vidare till ön Gili Air. Som tydligen ska vara lite lugnare... Lite lugnare tyckte vi väl att det var, men kanske inte jätte mycket skillnad då vi ändå bodde på den "lugna" delen av Gili Trawangan.
På Gili Air bodde vi på den nordöstra delen också, Turtle Hotel. 900 000 IDR/natt = ca. 500 Kr
Skönt med pool =)
V. 25 gick vi in i när vi var här på ili Air.
Blev en liten cykeltur runt den ön och ett stopp på en svensk Reggaebar uppe på nordvästra delen. Väldigt god mat var det där! Alla restauranger har ju liknande menyer så det är bara att välja den som ser mysigast ut.
Vi hann med att sola lite på stranden innan en störstskur kom.
Har varit en liten skur på 30 min här i Bali varje dag nu.
Uppe vid hotellet var det inte mycket till strand då vattnet gick ända upp till hotellets restaurangkant. Men på den svenska baren var det finare sand i vattnet men jätte stora korallbitar upp till. Så man var tvungen att gå på stranden med skorna till vattenkanten och sen kunde man kliva i.
Efter tre nätter bar det av till Bali för att sova en halv natt och ta flyget till Langkawi och sen båt vidare till Thailand/ Koh Lipe

Location:Bali, Gili Air

1 kommentar:

  1. Hej igen!
    Ni verkar ha det mycket avkopplande. Förnuftiga är ni.
    Ser kanonfint ut på bilderna. Både varmt och svalkande. Cykel, båtfärder, avslappning, lite promenader låter förnämligt. Vi skickar med en drös stora kramar. Sköt om er. Kristian o Birgitta

    SvaraRadera